Sunday 25 February 2018

My workshops - Moje delavnice & PRIJAVE

Hello there,
I just want to pop in and let you know that the registration for my workshops has began!
Živjo,
Danes se ti oglasim na hitro, da ti sporočim, da so se prijave na moje delavnice že začele!

Take a look at the cards we will make:
Poglej si čestitke, ki jih bomo izdelali:
 I will teach two workshops, both on 14th of March 2018 in Europark Maribor. At 14.00 we will make the top two cards (register here: https://goo.gl/x1MQi1) and at 17.15 we will make the bottom two cards (register here: https://goo.gl/yHSsav). :)
Na Artovem kreativnem tednu bom učila dve delavnici. Obe se bosta odvijali 14. marca 2018 v Europarku Maribor. Ob 14.00 bomo izdelali zgornji dve čestitki (Prijavi se tukaj: https://goo.gl/x1MQi1), ob 17.15 pa spodnji dve (Prijavi se tukaj: https://goo.gl/yHSsav). :) 

Can you spot brand new slovenian stamps? ;)
Ali si opazila, da so na čestitkah uporabljene čisto nove slovenske štampiljke z napisi? Več o njih izveš na delavnicah. ;)

Hope to see you at my workshops! :)
Upam, da se vidimo na delavnicah! :)

Thanks for visiting my blog!
Hvala, da me spremljaš!
Kaja

4 comments:

  1. Ko bi bile delavnice na gorenjskem... Zagotovo bo zelo zanimivo. Nove štampiljke so prekrasne, prav tako vse voščilnice.

    ReplyDelete
  2. Krasne voščilnice. Takoj mi je padlo v oči, da gre za Sizzix šablone (poklicna deformacija) in novi slovenski napisi. Sigurna jih rabim! Žal pa mi čez teden ne znese logistično do MB tako, da bom morala tvoje delavnice izpustiti. Sem se pa že pofočkala za sobotne ;-)

    ReplyDelete
  3. Zelo lepe voščilnice in vesela bi bila, da se vidiva v živo, ampak žal časovno med tednom se mi ne izzide. Tako da imejte se lepo in pridno ustvarjajte.

    ReplyDelete

Thanks for your attention and lovely comments! ♥